ACTIVITATS INFANTILS

Tornar

Barruera

25527, Lleida

Descripció

Activitats amb monitors per nens de 6 a 12 anys, com escalada, circuits amb bicicleta, o activitats més creatives com ara disseny i pintura. És necessari inscriure’s prèviament a la web o a la mateixa carpa d'inscripcions del BUFF® Mountain Festival, a Barruera. Un cop inscrits, és necessari recollir la polsera acreditativa per entrar i participar. Horari: 10:00 a 20:00h. L'accés a la zona estarà vigilat en tot moment i els nens estaran sempre guiats i atesos pels monitors. Es recomana protecció contra els mosquits.

Barruera
DIA DURADA HORA D'INICI DIFICULTAT
Dissabte 10 hores 10:00h - 20:00h
Diumenge 10 hores 10:00h - 13:00h
PVP NEN/A
10,00€


MINI BTT

Circuit tancat de BTT on cadascú podrà demostrar el que realment és capaç de fer sobre dues rodes. L’edat mínima per poder participar són 5 anys. Imprescindible saber anar amb bicicleta.

ESCALADA

La instal·lació consta de dues agulles amb pont i tirolina, tot un repte per posar a prova les habilitats com a escaladors dels petits grimpaires de la casa.

CIRCUIT D'AGILITAT

La zona d’activitats infantils comptarà amb un circuit infantil d’agilitat. Moure's, saltar i ajupir-se serà imprescindible per superar els obstacles i arribar al final del circuit.

CONCURS “DISSENYA EL TEU BUFF®”

Concurs on els nens podran dissenyar els seus propis tubulars BUFF®. El premi per qui guanyi serà el tubular BUFF® amb el seu propi disseny personalitzat.

DIBUIX MURAL

Activitat creativa per nens on es pintarà un mural gegant. Tots els nens podran contribuir dibuixant o pintant la seva pròpia part del mural. Un cop acabat, el mural sencer es penjarà a Instagram.