CAMPUS NATURA INFANTIL

Tornar

Barruera

25527, Lleida

Descripció

Els més petits poden gaudir d'una zona de guarderia amb monitors i activitats des de laberints de palla a bicicletes o tallers de pintura, tipis, falles o cançons tradicionals. Es faran grups en funció de les edats (3-5 anys, 6-8 anys) i s'organitzaran activitats durant períodes de 3 hores. És imprescindible inscriure’s prèviament a la web o a la mateixa carpa d'inscripcions del BUFF® Mountain Festival, a Barruera. Un cop inscrits, és necessari recollir la polsera acreditativa. L'accés a la zona estarà vigilat en tot moment i els nens estaran sempre guiats i atesos pels monitors. És possible recollir els nens en qualsevol moment. Horaris: 10:00 a 13:00h, 14:00 a 17:00h i 17:00 a 20:00h. Es recomana protecció contra els mosquits.

Barruera
DIA DURADA HORA D'INICI DIFICULTAT
Dissabte 3 hores 10:00h - 13:00h
Dissabte 3 hores 14:00h - 17:00h
Dissabte 3 hores 17:00h - 20:00h
Diumenge 3 hores 10:00h - 13:00h
PVP
5,00€


LA MEVA PRIMERA BICI

Circuit de bicicletes per nens petits (d'1 a 4 anys) amb petits obstacles. Les bicicletes són sense pedals, ideals per aprendre a rodar. En cas que hi hagi cua, es faran torns de 6 voltes.

TROBA I PINTA LA NATURA

Es faran grups reduïts on els nens hauran de buscar i recollir elements de la natura (pedres, pinyes, fulles). Cada nen triarà un element i el podrà pintar. Es faran servir pintures biodegradables.

TALLER MAQUILLATGE

Activitat on els monitors pintaran les cares dels nens/es amb pintures especials per la pell. Hi haurà múltiples opcions i dissenys, des de flors i elements naturals fins a un munt de personatges que els nens podran triar.

TALLER TIPIS

Activitat on nens i nenes treballaran en grup per construir una tipi en miniatura. Els tipis són tendes de forma cònica molt  tradicionals de la cultura dels amerindis.

PINTA EL TEU DORSAL

Activitat on cada nen/a podrà pintar el seu dorsal de la Buff Èpic Trail per tal de tenir un record personalitzat del que serà un gran cap de setmana en família i amics.

EL CANÇONER

Activitat on nens/es aprendran i cantaran cançons tradicionals de la muntanya i la natura. L'activitat la dirigirà un monitor que tocarà les cançons amb la guitarra. 

LABERINT DE PALLA

Divertida activitat per nens i nenes on hauran de trobar la sortida d’un laberint de palla. Un joc per a predre's, trobar-se i passar-ho d'allò més bé!

EL RACÓ DEL FALLAIRE

Activitat on els nens/es aprendran la història de la baixada de falles tradicionals típiques del juny i juliol a la Vall de Boí. Els més petits podran gaudir de jocs relacionats amb aquesta antiga tradició.